Virge van Straalen

9/08

Vandaag serveren wij een gezouten vleessoep, Tove is positief en denkt dat het druk word. Ik heb inmiddels geleerd dat als ik moet werken het niet super druk word. Hier heb ik een soort gelijk in. Het enige moment dat ik Tove voor hulp vraag is als er een familie van 6 man komt lunchen. Ik vind het best stom om voor hulp te vragen aangezien Tove net wilde lunchen, gelukkig vind ze het niet erg en helpt ze met plezier. De rest van de dag stelt niet super veel voor en zijn er maar een aantal gasten. Rond een uur of 4 stelt Tove voor dat ik alvast begin aan wat kruiden te drogen. Ik begin met de marjolein en heb hier een enorme mand vol mee. Ik strip alle marjolein die ik heb zodat alleen de blaadjes in de droog machine gaan. Hier ben ik best lang mee bezig en omdat ik de hele tijd naar beneden kijk krijg ik ook last van mijn nek. Als Tove binnen komt schrik ik want ik heb mijn koptelefoon op en had haar niet binnen horen komen. Niet veel later brengt ze Sasha naar huis en maak ik voor mezelf wat pita broodjes met garnalen. Ook haal ik hiervoor sla uit de tuin en heb uiteindelijk toch een best lekkere maaltijd.

Favoriet Noors woord van de dag: skremme / vertaling van gisteren: markt

Reacties

Reacties

Iris

Dus jij gaat voortaan niet meer in het café werken? Dan wordt het dus wel druk en verdienen jullie meer hahaha. Klinkt als of je best een okay dag hebt gehad. Hier was het gister erg warm en het dus eigenlijk vooral niets gedaan en van het weer genoten. Het is nu weer maandag, wat betekent dat we weer aan het werk moeten. Eigenlijk niet zo veel zin meer in eerlijk gezegd. Het wordt vandaag gelukkig ietsjes minder warm dan gister hier. Maar nog steeds warm haha. Vanmiddag weer naar papa en dan daar gezellig een weekje zijn. Geniet van je vrije dag vandaag! xxx

Theo

He meiske

Als het niet druk wordt als jij er werkt dan daar maar liever niet komen. Hahaha. Drogen jullie de kruiden niet in een schuur oid. waarom eigenlijk niet.
Fijn als je zo ff naar de tuin kunt gaan en wat sla kan pakken. Geniet lekker daar.

Theo XOXO

Noors woord :schrikken?

Ellen

Ja ik las hiervoor de reactie van iris en theo dus zal ook maar niet schrijven dat je dan misschien in het cafe kan werken ha ha ( flauw he ;) )
Maak er nog een paar mooie dagen Virge!! Liefs

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active