Virge van Straalen

21/05

Het word langzamer beter weer hier, wat echt wel fijn is. Vandaag doe ik van alles en nog wat. Ik werk voornamelijk in de kas. Ik begin met het geven van water aan alle planten in de kas. Als ik hiermee klaar ben ga ik verder met de løpstikke, in Nederland beter bekend als lavas of maggiplant. Ook word het ineens druk in het café, het is zo druk dat we bijna alle cakes verkopen en snel cake uit de vriezer moeten halen. Ik ben bijna klaar in de kas dus maak ik het af en geef ik nog een beetje water aan de droog uitziende planten. Tove heeft aan dat ze nog wat wilt doorwerken en maakt nog een cheesecake en een brownie. Ik maak vandaag weer mijn garnalen sherry pasta die weer met smaak word opgegeten. Als toetje hebben we een stuk pavlova, want deze is niet meer goed voor de verkoop.

Antwoorden op de vragen van de blog van gisteren: Water geven duurt gelukkig niet hele de dag maar je bent er wel zon 2-2.5 uur mee bezig, en dan heb ik de bloemen buiten niet mee gerekend. Om in slaap te vallen gebruik ik mijn capuchon en een maskertje zodat het echt donker voor mij ogen is. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen als het werk in de kas klaar is maar ik denk dat we dingen in de tuin gaan doen.

Favoriet Noors woord van de dag: drivhus / vertaling van gisteren: rode bieten 

Als jullie tips hebben of een leuk idee voor mijn blog laat het vooral weten!

Reacties

Reacties

Iris

Fijn dat het weer wag beter wordt, hier is het vanaf nu ongeveer 20 tot 25 grade elke dag. Dus wij genieten hier heerlijk van het zonnetje!
Was er nog een specifieke reden dat het ineens zo druk was in het café? Of gebeurt dat wel eens vaker? Geniet van vandaag en hopelijk heb je weer een fijne dag xxxx

Theo

He meiske

fijn dat het weer beter wordt. Al die kou is toch ook maar niets.
Je eet wel erg lekker daar niet aan wennen LOL.
Dat water geven duurt toch langer dan ik dacht, doe jet met een gieter of een tuinslang?
Dat het druk was is dat niet normaal was toch hemelvaartsdag of vieren ze daar dat niet?
heb geen idee voor je blog, meer foto's en filmpjes mag altijd, maar zo is het erg fijn . Lees het elke dag met veel plezier

Noors woord Drooghuis oid kas misschien

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active